Idil·li
Societat 21/03/2023

Risto Mejide, que ara té una parella de 27 anys: "M'enamoro amb independència de la diferència d'edat"

És la primera parella que se li coneix al presentador de Cuatro, de 48 anys, des que va trencar amb Laura Escanes, de 26

2 min
Risto Mejide salta d’Atresmedia a Mediaset

BarcelonaDes que va anunciar la separació de la influencer Laura Escanes, a Risto Mejide no l'havien vist al costat de cap altra noia oficialment. Però això ha canviat arran de les imatges d'ell amb una noia per París, on havia anat amb un grup d'amics. Des que van transcendir va començar una cursa per posar nom a la nova companya, que d'entrada no semblava que fos coneguda. Al programa Focus, de Cuatro, el presentador català va confirmar ahir a la nit la relació amb una jove farmacèutica de 27 anys que es diu Natalia Almarcha. "A les fotos soc amb una persona que acabo de conèixer, és una relació que acaba de començar, una etapa que acaba de començar, no en penso renegar, al contrari, estic en un moment molt feliç precisament també per això", afirma Mejide, de 48 anys.

El presentador del programa d'entrevistes Viajando con Chester, que va mantenir una relació de vuit anys amb Laura Escanes, de 26 anys –amb la qual es va arribar a casar–, va subratllar a l'entrevista a Cuatro que l'edat no tenia gens d'importància per a ell a l'hora d'enamorar-se. "Jo estic bé, soc feliç i m'enamoro amb independència de la diferència d'edat que tingui", va dir el presentador. Actualment, la seva ex manté una relació amb el jove cantant sevillà Álvaro de Luna, de 29 anys. Mejide i Escanes van tenir una filla anomenada Roma durant els seus anys de relació.

Tot i que ell la converteix oficialment en un personatge públic parlant d'ella i de la seva relació, Mejide assegura que Almarcha no vol tenir res a veure amb la premsa rosa. “Cada parella requereix una sèrie de coses de tu i vull respectar una cosa que ella necessita, el seu anonimat. Té la seva pròpia carrera, el seu propi objectiu professional i considera que no vol formar part d'aquesta exposició a la qual estic sotmès jo, per la meva pròpia decisió, durant molts anys", assegura el publicitari.

Mejide creu potser que ell l'acabarà convencent per actuar com un personatge públic. “Pot ser que algun dia li demani que vagi a algun photocall amb mi. Pot ser que la convenci o pot ser que no. No ho sé, però he de ser molt respectuós amb això perquè m'hi va la relació. Per als mitjans serà una foto més, però per a mi és la meva vida. Si m'hagués volgut amagar, no haurien sortit aquestes fotos. Precisament aquestes fotos surten quan decidim que, si ens les fan, tant ens és perquè hem de fer una vida normal, de parella normal. Perquè quan els focus s'apaguen soc una persona normal que va amb els amics i la família”.

Laura Escanes amb Álvaro de Luna
stats