Societat 24/11/2016

Consulta les estrelles Michelin que tenen els restaurants de Catalunya, Balears i el País Valencià

La prestigiosa guia francesa concedeix per al 2017 la tercera estrella al restaurant Lasarte, de Martín Berasategui. Dos establiments del País Valencià (L'Escaleta i BonAmb) obtenen la segona estrella. Cinc més de catalans, dos de valencians i dos de balears aconsegueixen una estrella

Ara
7 min
Alguns dels xefs premiats durant el lliurament dels guardons

BarcelonaAmb tres estrelles Michelin

- El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)

- Sant Pau. Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, Maresme)

- Lasarte. Martín Berasategui (Barcelona) [NOU]

- Quique Dacosta. Quique Dacosta (Dènia, Marina Alta)

Barcelona ja té el seu tres estrelles

Amb dues estrelles Michelin

- Abac. Jordi Cruz (Barcelona)

- Miramar. Paco Pérez (Llançà, Alt Empordà)

- Les Cols. Fina Puigdevall (Olot)

- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)

- Moments. Raül Balam (Barcelona)

- Zaranda. Fernando Pérez (Es Capdellà, Mallorca)

- L'Escaleta. Kiko Moya (Cocentaina, Comtat) [NOU]

- BonAmb. Alberto Ferruz (Xàbia, Marina Alta) [NOU]

Amb una estrella Michelin

- Hoja Santa. Albert Adrià i Paco Méndez (Barcelona)

- Disfrutar. Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas (Barcelona)

- TresMacarrons. Miquel Aldana (Masnou)

- Empòrium. Joan Màrius Jordà (Castelló d'Empúries)

- Pakta. Albert Adrià (Barcelona)

- Tickets. Albert Adrià (Barcelona)

- Malena. Josep Maria Castaño (Gimenells, Segrià)

- L'Ó. Jordi Llobet (Sant Fruitós de Bages)

- Les Moles. Jeroni Castell (Ulldecona, Montsià)

- Casamar. Quim Casellas (Llafranc, Baix Empordà)

- Alkimia. Jordi Vilà (Barcelona)

- Caelis, Hotel Palace. Romain Fornell (Barcelona)

- Cinc Sentits. Jordi Artal (Barcelona)

- Dos Cielos, Hotel Melià. Javier i Sergio Torres (Barcelona)

- Gaig. Carles Gaig (Barcelona)

- Hisop. Oriol Ivern (Barcelona)

- Hofmann. Mey Hofmann (Barcelona)

- Fonda Sala. Toni Sala (Olost, Osona)

- Moo, Hotel Omm. Juan Pretel (Barcelona)

- Saüc. Xavier Franco (Barcelona)

- Via Veneto. Josep i Pere Monje (Barcelona)

- Els Casals. Oriol Rovira (Sagàs, Berguedà)

- L'Angle. Jordi Cruz (Barcelona)

- Capritx. Artur Martínez (Terrassa, Vallès Occidental)

- Estany Clar. Josep Xandri (Cercs, Berguedà)

- Can Jubany. Nandu Jubany (Calldetenes, Osona)

- La Cuina de Can Simón. Xavier Lores (Tossa de Mar, Selva)

- Ca L'Enric. Jordi Juncà (La Vall de Bianya, Garrotxa)

- Bo.Tic. Albert Sastregener (Corçà, Baix Empordà)

- Massana. Pere Massana (Girona)

- La Fonda Xesc. Francesc Rovira (Gombrèn, Ripollès)

- Els Tinars. Marc Gascons (Llagostera, Gironès)

- Villa Retiro. Fran López (Xerta, Baix Ebre)

- Rincón de Diego. Diego Campos (Cambrils, Baix Camp)

- Can Bosch. Joan Bosch (Cambrils, Baix Camp)

- Fogony. Zaraida Cotonat (Sort, Pallars Sobirà)

- Les Magnòlies. Víctor Trochi (Arbúcies, la Selva)

- Dos Palillos. Albert Raurich (Barcelona)

- Koy Shunka. Hideki Matsuhisa (Barcelona)

- Lluerna. Víctor Quintillà (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès)

- Nectari. Jordi Esteve (Barcelona)

- Els Brancs. Javier Cabrera (Roses, platja de Canyelles Petites, Alt Empordà)

- Ca l'Arpa. Pere Arpa (Banyoles, Pla de l'Estany) [NOU]

- Céleri. Xavier Pellicer (Barcelona) [NOU]

- Xerta. Fran López (Barcelona) [NOU]

- L'Antic Molí. Vicent Guimerà (Ulldecona, Montsià) [NOU]

- La Boscana. Joel Castanyé (Bellvís, Pla d'Urgell) [NOU]

- Monastrell (Alacant)

- Casa Manolo (Daimús)

- La Finca (Elx)

- Casa Pepa (Ondara)

- El Poblet (València)

- La Sucursal (València)

- Ricard Camarena (València)

- Riff (València)

- Cal Paradís (Vall d'Alba)

- Raúl Resino (Benicarló) [NOU]

- Sents Restaurant (Ontinyent) [NOU]

- Andreu Genestra (Capdepera)

- Es Molí d'En Bou (Sa Coma)

- Es Racó d'Es Teix (Deià)

- Simply Fosh (Palma)

- Es Fum (Palmanova)

- Jardín (Port d'Alcúdia)

- Can Dani (Formentera)

- Adrián Quetglas Restaurant (Palma) [NOU]

- Argos (Port de Pollença) [NOU]

stats