Societat 25/01/2020

Reprenen les tasques de recerca dels tres desapareguts durant el temporal amb l'ajuda de més de 60 voluntaris

Durant aquest dissabte es faran rastrejos per terra, mar i aire

Ara Balears
1 min
Agents de la Guàrdia Civil coordinen la recerca

PalmaEls equips de rastreig i rescat de cossos d'emergència i seguretat i 65 voluntaris han reprès aquest dissabte la cerca del barranquista desaparegut dilluns a Mallorca, i també la dels dos homes desapareguts a Eivissa.

La Guàrdia Civil, amb el suport de 65 voluntaris civils, 20 d'ells per terra i 45 d'organitzats en nou embarcacions, cerquen per cinquè dia consecutiu el jove desaparegut des de dilluns horabaixa, quan practicava barranquisme al torrent de la Mora, entre Sóller i Fornalutx. El rastreig se centra en el litoral pròxim a la desembocadura del torrent.

El desaparegut, amb experiència en el descens de torrents, baixava al costat d'un company, que li va perdre la pista en una de les parets verticals, per la qual cosa va alertar els serveis d'emergència.

A la costa nord-oest d'Eivissa, de punta de la Creu a punta Arabí, la Guàrdia Civil i embarcacions recorren el litoral a la recerca de dos homes desapareguts des de dimarts a les zones de Cala Sant Vicent i Portinatx.

El de Cala Sant Vicent és un home de 41 anys, resident a l'illa, mentre que l'altre desaparegut és un britànic de 25 anys, de qui es va perdre el rastre a Portinatx i de qui dijous es va trobar una jaqueta a la mar.

Les primeres hipòtesis policials apunten al fet que els dos desapareguts a Eivissa podrien haver caigut a la mar a conseqüència del fort onatge provocat per la borrasca Glòria.

stats