Sanitat
Societat 25/09/2023

Reoberta la circulació de vehicles i l’accés al recinte de l’Hospital Psiquiàtric

El recinte sanitari està en obres, afectat pel projecte d’urbanització del parc sanitari Bons Aires

ARA Balears
1 min
Hospital Psiquiàtric de Palma

PalmaEl trànsit al recinte de l'Hospital Psiquiàtric, tant per a circulació com per a aparcament, s'ha reobert des d'aquest dilluns. Estava tancat des del segon trimestre de l'any perquè s'hi duien a terme una part de les obres del projecte d'urbanització del parc sanitari Bons Aires. Aquest projecte, que té com a objectiu principal obrir el recinte a Palma, continuarà amb l'execució de les obres.

El projecte d'urbanització del recinte de l'Hospital Psiquiàtric té dues accions concretes. La primera consisteix a unificar el recinte per integrar els diferents projectes sanitaris prevists fent-ne una execució coherent i millorant, alhora, l'eficiència de les instal·lacions urbanes. La segona acció és l'obertura del recinte a la ciutat, per resoldre així la precària connexió entre el barri de Bons Aires —un dels més densos de Palma— i la zona del parc de la Riera.

Segons expliquen des de la Conselleria de Salut, aquestes accions crearan un recinte sanitari obert a la ciutat, on s'integrarà l'espai urbà i l'activitat assistencial, i es deixarà enrere el llegat d'espai segregat i aliè al seu entorn.

stats