Societat 29/12/2022

Els Reis Mags arribaran en vaixell a Maó després de dos anys de pandèmia

Repartiran 600 quilos de caramels sense gluten

Iván Martín
1 min
Regals a les carrosses que formaran la comitiva reial.

MAÓEls Reis Mags tornaran a arribar per via marítima al port de Maó després que els últims dos anys, i a causa de la crisi sanitària de la covid-19, ho fessin mitjançant l'avió. Així, torna la normalitat i la tradició a la ciutat menorquina, que espera l'arribada de Ses Majestats el pròxim 5 de gener a les 18 hores.

L'Ajuntament ha presentat aquest dijous les principals novetats de la cavalcada, que mantindrà l'itinerari especial de l'any passat, que va permetre arribar a diferents barris més enllà de l'eix central de la ciutat. A més, els Reis Mags vindran carregats amb 600 quilos de caramels sense gluten. Una vegada finalitzin el recorregut oferiran un discurs des del balcó de l'Ajuntament, i no el saló de plens com va succeir durant la pandèmia. A la seu consistorial seran rebuts per tota la corporació i se'ls entregaran les claus de la ciutat per poder repartir els regals a totes les cases.

La cavalcada estarà formada per un total de 10 carrosses i per primera vegada hi participarà la banda de música de Maó, els Geganters de Llucmaçanes, una vintena de cavalls del grup de Cavallers, el club de patinatge UD Maó, l'APIMA del col·legi Sant Josep, així com Salvament Marítim, Central de Autocares i els Bombers de Maó. A més, Ses Majestats recuperaran també la visita a l'hospital Mateu Orfila i al geriàtric Municipal. Per tal de garantir la seguretat de l'esdeveniment, es compta amb la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil i de Clínic Balear. A més d'altres administracions col·laboradores com són Autoritat Portuària de Balears, l'Estació Naval de Maó i Capitania Marítima.

stats