Societat 19/10/2019

Rafel Nadal i Xisca Perelló ja són marit i muller

Una desena d’autobusos de la cadena Roig acudeixen a l’aeròdrom de Pollença

Alba Tarragó
2 min
Nadal i Perelló han escollit la Fortalesa de Pollença per donar-se el "sí"

PollençaEl tennista mallorquí Rafel Nadal i la que ha estat la seva parella des de fa 14 anys, Maria Francisca Perelló, ja han passat per l'altar per donar-se el sí. La cerimònia ha tingut lloc aquest dissabte cap a la una del migdia. Els noviis celebraran durant tot el dia el seu enllaç a la Fortalesa de Pollença envoltats d'amics i familiars.

Dos dels convidats més esperats eren els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, que han arribat -com la resta d'assistents- a través de l'accés habilitat a l'aeròdrom de Santa Ponça. Mentre que els monarques han estat conduïts fins allà amb una furgoneta negra tintada, la resta dels convidats, entre els quals s'ha pogut identificar Carles Moyà i la seva parella, Carolina Cerezuela, s'han desplaçat fins al castell en busos de l'empresa Roig. En total, s'han contractat més d'una desena d'aquests vehicles. El capellà, Tomeu Català, ha estat un dels més puntuals i hi ha acudit al voltant de les 11.30 hores.

El rei emèrit Joan Carles arriba la Fortalesa de Pollença

Es calcula que a l'esdeveniment hi assisteixen entre 100 i 200 persones. L'únic punt pel qual han accedit ha estat l'entrada de l'aeròdrom i el servei de seguretat -format per militars, guàrdies civils i Policia Local- apunta que l'hermetisme ha estat absolut, fins i tot amb ells. "No ens han avisat ni de quan havia d'arribar el rei", apunta un militar.

A l'entrada s'han congregat una vintena de periodistes i càmeres de mitjans locals, de la resta de l'Estat i internacionals. L'espera l'han seguida també diversos turistes i mallorquins que passaven per la zona.

Margaret, que ha vingut a passar una setmana des del nord d’Anglaterra, assegura que és una fidel seguidora de Nadal, però que no s’ha assabentat de les noces fins que ha arribat a l’hotel. Tant ella com el seu marit diuen que coneixen l’indret on se celebra l’enllaç per una pel·lícula anglesa que es va rodar al castell.

Tres palmesanes que també han vingut a passar el cap de setmana a Pollença assenyalen que al poble l'enllaç no s’ha viscut amb gaire expectació. “Passàvem per aquí i hem vingut a veure què passava”, diu una d’elles, que no pensa quedar “a fer guàrdia”.

Tot i que la cerimònia s’esperava que començàs cap a les 12 del migdia, els militars no han donat avís que ja havia arribat tothom fins quasi les 13 hores. La majoria dels assistents han arribat en miniautobusos, però també s’han pogut veure autocars i furgonetes negres amb els vidres tintats.

Els reis emèrits arriben a les noces de Nadal

Una de les anècdotes del matí l’han protagonitzada un grup de quatre 'tunos' provinents de Càceres. Els joves han intentat sense èxit “cantar una cançó al tennista el dia del seu compromís”. Tal com es preveia, les mesures de seguretat els han impossibilitat aconseguir el seu objectiu.

stats