Societat 04/12/2013

Bronca de la reina Sofia a la princesa Letícia?

Polèmica per la publicació d'una fotografia en què la reina sembla recriminar alguna cosa a la princesa, que l'escolta capcota

Ara
1 min

BarcelonaFa uns dies, la reina Sofia i la seva jove, la princesa Letícia, van visitar el popular Rastrillo de Madrid. La casa reial va difondre imatges de la visita, durant la qual els fotògrafs van seguir la comitiva d'acord a les normes de protocol de la casa reial, que controlen en tot moment què i com treballen els fotoperiodistes. Però una imatge d'aquell dia es va escapar del control del servei de premsa de la Zarzuela.

Es tracta d'una imatge en què la reina Sofia sembla recriminar alguna cosa a la princesa Letícia, que l'escolta capcota. La fotografia l'ha fet pública aquest dimecres la revista 'Semana', i ha generat una polèmica que ha estat recollida per molts mitjans de comunicació.

L'incident es va produir quan la reina va agafar la princesa i se la va endur a un punt apartat de la comitiva. Allà va estar parlant amb la seva jove. Ningú no va sentir la conversa, però el fotògraf de 'Semana', que les va poder seguir, va fotografiar la conversa privada. La imatge ha generat controvèrsia perquè del llenguatge corporal de les dues dones es dedueix una situació de tensió. La reina, parlant amb una expressió seriosa i la mà estesa, sembla recriminar alguna cosa a la princesa. El fet que aquesta l'escolti capcota no fa més que incrementar aquesta impressió.

Les notícies sobre la independència i l'escassa adaptació de Letícia a les obligacions protocolàries de la monarquia són una constant en els mitjans. Amb tot, mai fins ara s'havia captat una situació tan peculiar.

stats