La regidora de Funció Pública de Palma renuncia per motius personals

Carmen Palomino serà substituïda per Daniel Oliveira Souza, el següent en la llista de la candidatura del PSOE a l'Ajuntament

La socialista Carmen Palomino ha presentat aquest divendres la seva renúncia al càrrec de regidora de Funció Pública de l'Ajuntament de Palma per "motius personal sobrevinguts de gravetat", segons ha informat el Consistori en un comunicat. Les seves competències seran cedides al regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrià García, i Daniel Oliveira Souza, el següent en la llista de la candidatura del PSOE a l'Ajuntament, prendrà el càrrec de regidor en substitució de Palomino.

La renúncia es farà efectiva al proper ple de l'Ajuntament, el 26 de setembre, tot i que ja ha estat comunicada a tots els portaveus dels grups municipals. Aquest canvi no suposa cap modificació en el funcionament de l'àrea encapçalada per Palomino, ha assegurat el Consistori. Actualment, aquesta àrea té en marxa processos d'oferta pública d'ocupació i un pla d'estabilització a la Policia Local i diferents departaments municipals.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF