Societat 26/02/2020

Rata Corner, CineCiutat i el bar Bosch, entre els guanyadors dels premis anuals de PIMEM

El premi Vinagre, a la pitjor actitud empresarial de 2019, ha estat enguany per a Emaya "pels vessaments d'aigües fecals a la Platja de Palma"

Ara Balears
1 min
Guanyadors dels premis PIMEM.

PalmaRata Corner, CineCiutat, bar Bosch, Gori de Muro, Fundación Rana, Forn de la Soca i Mallorca Film Comission han estat les empreses i la fundació que han guanyat els premis de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) gràcies a la feina que han fet durant l'any 2019, segons ha informat la federació en un comunicat.

Emaya també ha rebut un premi de la federació però no per la seva bona gestió. L'empresa ha estat guardonat enguany amb el premi Vinagre, que s'atorga a la pitjor actitud empresarial i que el tria el mateix públic. Jordi Mora, el president de la federació, ha remarcat els problemes causats "pels vessaments d'aigües fecals a la Platja de Palma", un fet que ha suposat "greus pèrdues per als negocis i el malestar dels veïns".

El teatre Xesc Fortesa ha estat l'escenari d'aquesta entrega de premis, on hi ha hagut més de 500 assistents i diferents representants institucionals. Aina Calvo, la delegada del govern espanyol a les Illes; Rosario Sánchez, consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors; Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, i José Hila, el batle de Palma, han estat els encarregats de donar els premis.

Precisament, Catalina Cladera ha tancat l'acte i ha remarcat la dedicació de la seva administració pel continu creixement de les petites i mitjanes empreses. A més, ha volgut felicitar la federació per la seva feina i dedicació durant els darrers anys.

stats