Societat 20/12/2021

Rafel Nadal dona positiu en covid-19 després del torneig d'Abu Dhabi

ARA Balears
1 min
Rafel Nadal

PalmaEl tennista Rafel Nadal ha anunciat aquest dilluns a través de les xarxes socials que ha donat positiu en covid-19 en una PCR que se li ha practicat en tornar del torneig que estava disputant a Abu Dhabi. En el seu missatge, el tennista de Manacor ha explicat que està passant "moments desagradables", encara que ha dit que confia a anar millorant "a poc a poc".

Nadal està confinat en el seu domicili i, segons ha afegit, ja ha informat del resultat de la prova les persones que han estat en contacte amb ell. Una de les persones que ha rebut l'avís ha estat Joan Carles I, que es farà una PCR per comprovar si està contagiat de covid-19. Cal recordar que l'emèrit va dinar amb el tennista dissabte passat a Abu Dhabi.

Respecte de la participació de Nadal en futurs tornejos, l'esportista ha assenyalat que ara ha de tenir "flexibilitat" amb el calendari i ha afegit que les opcions dependran de l'evolució del contagi. El tennista ha apuntat que durant el torneig va passar controls cada dos dies i tots varen resultar negatius.

stats