Societat 12/04/2022

Un problema informàtic deixa els centres de Salut sense poder donar cites

La Conselleria treballa per resoldre el problema i poder tornar a la normalitat

ARA Balears
1 min
Un centre de salut en una imatge d'arxiu.

PalmaLa caiguda del sistema informàtic ha deixat els centres de salut de les Illes Balears completament bloquejats i sense la possibilitat de donar cites als pacients. Segons ha informat la Conselleria de Salut de l'Arxipèlag, aquest dilluns han detectat un problema en el programa eSiap, l'utilitzat per gestionar les agendes dels metges i infermers i a hores d'ara continuen treballant per solucionar-ho.

Aquest fet ha provocat que cap dels pacients que han anat aquest dilluns als centres de salut o bé s'han posat en contacte amb els professionals sanitaris per tramitar una futura cita ho hagin pogut fer. Salut ha explicat que els illencs poden telefonar als centres de salut per demanar informació i saber què han de fer, però que fins que no s'arregli el problema informàtic que bloqueja el programa no podran donar noves cites.

A més, han informat que el problema ja ha estat detectat i identificat i que esperen que en les pròximes hores i que les agendes dels metges i infermers estiguin operatives tan prest com sigui possible.

stats