Societat 20/05/2021

Presó sense fiança per l'assassí confés de sa Pobla

El jutge li imputa inicialment un presumpte delicte d'homicidi amb grau de parentiu, assassinat amb grau de parentiu, avortament i maltractament habitual

1 min
L'assassí confés i agents de la Guàrdia Civil en l'arribada als jutjats d'Inca.

El Jutjat ha decretat presó sense fiança per l'assassí confés de la seva dona embarassada i el seu fill de set anys a sa Pobla, que aquest dimecres havia passat, al voltant de les 12.15 h, a disposició judicial a Inca. Segons ha informat Europa Press, el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), el Jutjat d'Instrucció número 2 d'Inca, especialitzat en Violència contra la Dona, li imputa inicialment un presumpte delicte d'homicidi amb grau de parentiu, assassinat amb grau de parentiu, avortament i maltractament habitual.

Cal recordar que aquest dimarts es varen practicar les autòpsies als cadàvers de la dona i del nin, encara que no ha transcendit més informació sobre les circumstàncies de les morts. Amb tot i això, la Policia Judicial continua avançant en les diligències corresponents per esclarir les circumstàncies del primer crim masclista registrat aquest 2021 a les Balears, encara que de moment tampoc està prevista la reconstrucció dels fets en presència del detingut.

L'assassí confés es va entregar aquest dilluns després de telefonar a la policia per indicar-los on es trobava. Els agents varen trobar el cos sense vida d'una mare, de 28 anys, i del seu fill, de 7 anys, al seu domicili de sa Pobla. Eren Wuarda Ouchene, Mohammed i també un nadó que venia en camí. La víctima estava embarassada de tres mesos i mig, s'ha sabut que la parella es trobava en procés de separació i que la dona havia denunciat l'agressor dues vegades.

stats