Successos
Societat 08/07/2022

Presó per al detingut que va matar un jove d'una coça en una discoteca de Cala Major

La Policia Nacional el va arrestar aquest dijous

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

PalmaEl presumpte autor de l'agressió que va matar un jove 28 anys en una discoteca de Cala Major, a Palma, ha ingressat a la presó aquest divendres de matinada després d'haver declarat en el jutjat. Segons va informar aquest dijous la Policia Nacional, a conseqüència de les declaracions i les investigacions duites a terme, els agents varen esbrinar que el presumpte autor es trobava en companyia d'un grup de persones i que quan aquestes varen sortir de l'establiment es va produir l'agressió.

Segons ha detallat Europa Press, la identificació de l'agressor es va complicar pel fet que la persona mancava d'antecedents penals i desenvolupava una vida normal, per la qual cosa només se'n tenia una descripció. Finalment, els agents varen aconseguir identificar-lo, encara que la seva recerca es va veure dificultada, ja que havia abandonat el domicili juntament amb el seu entorn familiar per refugiar-se en un altre lloc. Els agents varen engegar diversos dispositius encaminats a la localització del sospitós fins a aconseguir que l'individu s'entregàs en dependències policials.

Els investigadors estan a l'espera del resultat final de l'autòpsia per determinar la causa exacta de la defunció.

Els fets es varen produir a les 5.30 h de divendres passat, quan, segons les primeres investigacions, l'home estava assegut a les escales del local i, sense motiu aparent, el detingut el va agredir pegant-li una coça. La víctima va caure a terra inconscient i diferents testimonis el varen intentar ajudar, ja que l'agressor se'n va anar immediatament. Una ambulància es va desplaçar fins allà i va aconseguir reanimar l'home, encara que finalment va ingressar en estat crític per les importants lesions que presentava i va morir a l'hospital uns dies després del succés.

stats