Societat 12/07/2019

A la presó per abusar d'una dona en un autobús, colpejar-la i robar-li el bolso

L'home també està acusat de fer tocaments a unes veïnes d'Almenar, la localitat lleidatana on viu

Acn
1 min
01. L’autobús que només circula dos cops a l’any ho va fer el dissabte 19 de març. 02. En Pol i en Martí, que juguen a pujar a busos singulars.

BarcelonaL'home que va fer tocaments a una dona en un autobús de línia Alfarràs-Lleida ha ingressat al Centre Penitenciari de Ponent. El pres, que té 26 anys, també està acusat d'haver colpejat la víctima i haver-li robat el bolso quan la dona va baixar a la parada de Prat de la Riba de Lleida.

Els fets pels quals el jutge de Lleida ha ordenat el seu ingrés a la presó van passar dimecres. Segons va denunciar la víctima, l'home li havia fet tocaments dins l'autobús de línia Alfarràs-Lleida. Ella li va retreure la seva actitud i va canviar de lloc però al baixar, a Lleida, la va colpejar, la va agafar pels cabells i la va tirar a terra i li va robar el bolso.

Segons fonts pròximes al cas, aquest mateix any l'home hauria estat unes setmanes en presó preventiva, per ordre del jutjat de Balaguer, per uns tocaments que va fer a unes bibliotecàries d'Almenar, i també té imposades diverses ordres d'allunyament.

L'home ha passat a disposició judicial aquest divendres al matí i el jutge ha ordenat el seu ingrés provisional a la presó, tenint en compte els delictes de què se l'acusa i dels seus nombrosos antecedents.

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir el presumpte autor després que intentés fugir i agredís dos agents. L'home té nombrosos antecedents i és conegut a Almenar com una persona conflictiva. Pels fets del dimecres està acusat dels delictes de robatori amb violència i intimidació, abús sexual, lesions i atemptat als agents de l'autoritat.

stats