Societat 23/03/2023

El PP de Palma proposa esbucar tots els blocs de Corea

El president del partit a Ciutat, Jaime Martínez, vol tomar els edificis "fer fases" i fent "una feina social importantíssima"

1 min
Jaime Martínez, candidat a la batlia de Palma, aquest dijous al Camp Redó.

PalmaEl Partit Popular de Palma continua la seva cursa cap a les eleccions municipals amb diferents propostes per a Ciutat. Dins l'àmbit urbanístic, el candidat a la batlia de Cort del PP, Jaime Martínez, ha anunciat aquest dijous que la seva intenció –si arriba al govern municipal– és esbucar tots els blocs que a hores d'ara integren el que es coneix com a Corea. Es tracta dels edificis més característics del barri de Camp Redó, els quals vol tomar "per fases" i fent "una feina social importantíssima".

El líder popular ha explicat que la degradació del barri i els habitatges són un problema que Hila i el seu equip no han gestionat aquests vuit anys. "Fa falta actuar amb urgència", ha insistit Martínez, qui ha explicat que aquest projecte és part del Pla d'Habitatge del Partit Popular per a Palma, el qual inclou "un PGOU (Pla General d'Ordenació Urbana) que s'aprovi de veritat a curt, mitjà i llarg termini".

"Hi ha famílies arrelades al barri, hi ha habitatges ocupats i abandonats. Cal una transformació global i fer desaparèixer els blocs perquè hi hagi un nou barri al Camp Redó", ha declarat el candidat a la batlia de Palma del PP. En aquest sentit, ha denunciat que "no pot haver-hi cap família, i molt menys vulnerable, que visqui en aquestes condicions". 

Ara bé, pel que fa al termini d'execució, no ha estat tan clar i contundent. "Això ho hem de deixar als tècnics, que ens diran com fer-ho, tant a escala arquitectònica com social. És una operació complexa, té un caire social importantíssim i hem de donar sortida a totes les famílies del barri", ha afegit.

stats