Societat 22/10/2020

El positiu per covid d'una professora obliga a aïllar un grup de l'escoleta de Ferreries

També s'han registrat contagis al Cap de Llevant de Maó i als Salesians de Ciutadella

Ivan Martin
1 min
Ses Oronelles ha registrat el primer contagi a una escoleta menorquina.

Es MercadalEl contagi d'una professora de l'escoleta Ses Oronelles de Ferreries ha obligat a aïllar un grup que aquest divendres se sotmetrà a les proves PCR a la Unitat Volant d'Atenció al Coronavirus (UVAC) de la zona centre, situada al Mercadal. Es tracta del primer cas positiu per coronavirus que transcendeix a l'illa en un centre de 0-3 anys.

Però el contagi per covid-19 a Ferreries no ha estat l'únic que s'ha conegut en les darreres hores. La Conselleria d'Educació del Govern, a través del Gestib, ha comunicat un cas positiu a l'IES Cap de Llevant de Maó. L'equip directiu s'ha posat en contacte telefònic amb els pares dels alumnes del grup d'estudiants afectats, tot i que no s'ha especificat si el contagi ha estat d'un alumne o d'un professor.

A Ciutadella, els Salesians han notificat el positiu d'un alumne, que ha provocat l'aïllament de dos grups d'ESO i ha afectat una cinquantena de persones. L'allau de casos de coronavirus a centres escolars es completa amb un contagi a l'IES Miquel i Guàrdia d'Alaior, on s'han aïllat trenta persones entre alumnes i professors, i els dos positius al CEIP Maria Lluïsa Serra de Maó. Cal recordar que a principi de setmana s'havien anunciat contagis al CEIP Mare de Déu del Toro de Ciutadella i a l'IES Pasqual Calbó de Maó.

stats