Societat 01/03/2018

Presó sense fiança per als tres assaltants de la finca de Porreres

Els detinguts varen passar ahir a disposició judicial i avui la jutgessa els imputa els delictes de robatori amb violència i lesions

Ara Balears
2 min
WhatsApp Image 2018-03-01 at 06.06.11

PalmaLa titular del jutjat d'instrucció número 1 de Manacor ha ordenat presó provisional sense fiança per als tres arrestats en relació amb el robatori de Porreres. La Jutgessa imputa als tres detinguts un presumpte delicte de robatori amb violència en casa habitada i, també, a un d'ells, un presumpte delicte de lesions.

Els tres detinguts varen fer una declaració judicial anit i durant la matinada varen ser enviats a presó per la jutgessa. Dos dels tres detinguts són espanyols, de 58 i 44 anys respectivament, i el tercer és un jove colombià de 25 anys, germà bessó del quart implicat en aquest succés, que va morir.

L'assalt va tenir lloc el dissabte cap a les 9 h en un habitatge situat en el camí de s'Olivar de Porreres, en el qual es trobaven els seus propietaris, un matrimoni gran.

L'home va ser agredit i, aprofitant una distracció, va agafar una escopeta de caça que tenia a casa i va disparar a l'abdomen a un dels lladres, de 25 anys d'edat, que va morir hores després a Son Espases.

El germà bessó del mort es va entregar voluntàriament dilluns al matí a la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma. Els altres dos assaltants varen ser arrestats a l'horabaixa als seus domicilis, a la localitat de Campos.

La dona, després de l'assalt, va relatar que ja havien estat víctimes d'un atracament en una altra ocasió, en la qual els lladres es varen endur uns quants milers d'euros.

En aquesta ocasió, els lladres no varen trobar tants diners com esperaven, per la qual cosa es varen enfadar i varen començar a pegar-los cops de puny, pels quals l'home va haver de ser hospitalitzat.

stats