Societat 11/04/2020

14 policies locals i 10 bombers de Palma, contagiats de coronavirus

A més, 29 agents i un bomber estan confinats per haver tingut contacte estret amb malalts

Ara Balears
1 min
14 policies locals i 10 bombers de Palma, contagiats de coronavirus

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat que 14 policies locals i 10 bombers han resultat contagiats per coronavirus. A través d'un comunicat, l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament ha explicat que un dels bombers ja està recuperat i que de la xifra total de positius a les forces i cossos de seguretat de l'Ajuntament de Palma, 22 es varen registrar el mes març, mentre que els 2 restants s'han comptat a l'abril.

Segons han detallat en la nota de premsa, tres dels policies malalts per coronavirus estan ingressats en hospitals, i dos d'ells estan en vigilància intensiva. A banda dels diagnosticats, 29 agents estan confinats per haver tingut contacte estret amb malalts o presentar símptomes de covid-19. Quant als bombers, a més dels casos confirmats, només un professional ha estat apartat del servei i en quarantena per haver tingut contacte amb un malalt en el seu domicili.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Alcover, ha subratllat que les mesures preventives adoptades per policies i bombers "funcionen".

stats