Aniversari
Societat 05/10/2022

La Policia Nacional reivindica el seu treball durant la pandèmia i la temporada turística en la celebració del seu patró

La delegada del Govern ha ressaltat el "paper decisiu" de la Policia per contribuir a "la concòrdia i la llibertat"

ARA Balears
1 min
Acte de commemoració del Dia de la Policia a La Misericòrdia de Palma.

PalmaLa Policia Nacional ha celebrat aquest dimarts el dia del seu patró en un acte a La Misericòrdia a Palma, en el qual han recordat les seves "fites i el gran treball" dels darrers 12 mesos.

A la commemoració hi han acudit la delegada del Govern, Aina Calvo; el cap superior de Policia Nacional de Balears, José Luis Santafé; el president del Parlament, Vicenç Thomàs, i la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, entre altres personalitats institucionals, segons ha informat Europa Press.

Santafé ha destacat el treball del cos durant la pandèmia i en la temporada turística, que "ha estat molt llarga i encara continua". "La Policia Nacional ha estat a l'altura mantenint l'ordre i aplacant la delinqüència perquè ser policia és una manera d'entendre la vida, és una vocació, són herois i heroïnes", ha indicat el cap dels agents.

Seguidament, s'han lliurat les condecoracions institucionals i no institucionals, a més de l'ofrena i homenatge als policies difunts en acte de servei.

Per la seva banda, Calvo ha reivindicat el "paper decisiu" de la Policia en la societat en contribuir a "la concòrdia i la llibertat". Al mateix temps, ha mostrat admiració per "l'entrega, la constància i la capacitat de superació dia a dia per defensar el compliment de la llei que garanteix que es pugui viure en pau i concòrdia".

stats