Societat 11/12/2019

El Govern permet que la Policia Local de Palma dipositi vehicles a Son Toells, però només en una zona asfaltada

La Conselleria de Medi Ambient ha donat permís perquè hi puguin entrar cotxes accidentats o retirats per la grua, en cap cas abandonats

K. O.
1 min
Al dipòsit de Son Toells només es podran emmagatzemar vehicles retirats per la grua, per infracció o accidentats

PalmaLa Policia Local de Palma podrà deixar vehicles al dipòsit de Son Toells, però només en una zona asfaltada per tal d'evitar que es contamini el sòl, segons ha avançat l'Última Hora i han confirmat fonts de l'Ajuntament de Palma a l'ARA Balears. La Conselleria de Medi Ambient ha donat permís perquè hi puguin entrar cotxes accidentats o retirats per la grua, en cap cas vehicles abandonats, com havia passat anteriorment.

Fonts del Departament d'Infraestructures han destacat que s'està fent feina per solucionar el buidatge i l'adequació del dipòsit de Son Toells i que és una "prioritat" de Cort. També valoren positivament la resolució de Medi Ambient. Segons han explicat fonts del Consistori, a final d'enguany s'haurà retirat més d'un 50% dels vehicles que hi havia abandonats al dipòsit.

Com ja va informar aquest diari, la retirada, el transport, la descontaminació i la tramitació dels vehicles declarats residus domèstics, és a dir, ferralla, costaran 144.340 euros. L'empresa Hiermar SL s'encarregarà de les feines de buidatge.

stats