Societat 08/06/2022

La Policia Local de Maó busca una persona que ha pintat 30 ubicacions diferents

S'han incrementat els controls i es demana informació per identificar-lo

Iván Martín
1 min
Una de les pintades realitzades per la persona que es busca.

MAÓLa Policia Local de Maó ha muntat un dispositiu per cercar un individu que hauria fet una trentena de pintades vandàliques, en les quals firma com a Sloze. Aquestes pintades estan repartides per una trentena d’ubicacions de la ciutat, entre les quals hi ha parets públiques i particulars, elements del mobiliari urbà, com marquesines, papereres i bancs, o l’ascensor del port, així com senyalitzacions de trànsit i, fins i tot, una benzinera.

La recerca ha permès obtenir imatges d’una càmera de seguretat d’un establiment privat, a les quals apareix aquesta persona. El contingut de la gravació mostra com elabora una de les seves pintades sobre un senyal de trànsit. La investigació policial ha permès poder estrènyer el setge sobre aquesta persona; de moment, ja han localitzat la zona on viu i les ubicacions que freqüenta, de manera que la Policia Local ha augmentat els controls en aquestes localitzacions i a tota la ciutat.

A més, agents que formen el dispositiu han mantingut entrevistes amb persones del col·lectiu de grafiters de la ciutat i, a més, han incrementat la vigilància a través de les xarxes socials. L’ajuntament demana la col·laboració de tota la ciutadania perquè en cas que alguna persona disposi de qualsevol informació sobre aquest individu es posi en contacte amb la Policia.

stats