Societat 30/01/2023

La Policia Local intervé en una vintena de botellades a Palma el cap de setmana

En el cas dels polígons, s'han identificat 29 persones i interposat 21 denúncies

ARA Balears
1 min
Imatge d'un dispositiu de la Policia Local de Palma.

PalmaLa Policia Local de Palma ha interposat 22 denúncies per practicar botellada –17 a polígons i 5 a la Torre d'en Pau– durant aquest cap de setmana, segons ha informat l'àrea de Seguretat Ciutadana aquest dilluns. En el cas de la Torre d'en Pau, es van identificar cinc persones per botellada i per tenir la música molt forta en un vehicle, el qual havien introduït dins el recinte.

En el cas dels polígons, la Policia Local ha identificat 29 persones i ha interposat 21 denúncies (17 per botellada, 3 per orinar a la via pública i una per tinença d'estupefaents). No obstant això, un dels operatius més destacats va ser el que es va desplegar amb motiu del concert d'Antònia Font aquest dissabte, que va transcórrer "sense novetats destacables".

Per un altre costat, durant el cap de setmana el cos municipal també va actuar per diversos incidents relacionats amb la seguretat viària, com ara un intent d'atropellament a Son Dameto, un conductor ebri i un accident sense ferits a Can Valero, incidents amb conductors ebris a Camp d'en Serralta, Joan Miró, General Riera, el passeig Marítim, el camí Vell de Bunyola i Soledat Nord, i una etilometria administrativa a Santa Catalina.

Així mateix, els agents van haver d'intervenir en casos de violència masclista, lesions i una agressió i s'han desplegat dispositius per a la Challenge Mallorca, l'Any Nou Xinès i el Correfoc de Palma.

stats