Societat 11/10/2020

La Policia Local d'Eivissa intervé una botellada i posa 16 denúncies

Els joves bevien alcohol a la via pública i no duien mascareta

Ara Balears
1 min
Durant el servei nocturn, la Policia Local d'Eivissa ha aixecat aquest dissabte un total de 24 actes.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha intervingut aquest dissabte vespre una botellada a la zona de Cas Mut, on un grup de setze joves estava reunit bevent alcohol a la via pública i sense fer ús de la mascareta. Els agents han posat 16 denúncies per incomplir l'obligació de dur la mascareta i quatre més per consumir alcohol a la via pública. Durant el servei nocturn, la policia ha aixecat un total de 24 actes per no fer ús de la mascareta.

Cal recordar que divendres, també a l'illa d'Eivissa, la Policia Local de Sant Josep va multar una cinquantena de persones que participaven en una sessió de meditació. Els assistents no respectaven la distància de seguretat ni l'ús obligatori de mascareta. L'organitzadora de la trobada, que també celebrava el seu aniversari, s'enfronta a una multa de 60.000 euros.

Actualment, la incidència acumulada de contagis de coronavirus en 14 dies a Eivissa és la més alta de les Balears (253 casos per 100.000 habitants). La segueix Mallorca (136 contagis), Formentera (124) i Menorca (25). En global, la incidència acumulada de contagis a l'Arxipèlag és de 142 casos per 100.000 habitants.

stats