Multen cinquanta persones que meditaven en una cova a Eivissa

Els participants no respectaven la distància de seguretat ni l'obligació de dur mascareta

La Policia Local de Sant Josep ha multat una cinquantena de persones que participaven aquest divendres en una sessió de meditació per incomplir les normes sanitàries per contenir els contagis de coronavirus. Segons informa Efe, la sessió va tenir lloc en una cova prop de Platges del Comte, sa Figuera Borda, i els assistents no respectaven la distància de seguretat ni l'ús obligatori de mascareta.

L'organitzadora de la trobada, que també celebrava el seu aniversari, s'enfronta a una multa de 60.000 euros. La Policia Local ha defensat en una publicació a les xarxes socials que veuen positiu que se celebrin esdeveniments en un ambient "tranquil i amigable", però adverteixen que aquest no és el moment de fer aquest tipus de reunions.

"Si alguna cosa cal meditar, és cap on anam si no respectam les normes de seguretat sanitària", asseguren des de la Policia Local. A la vegada, "esperen" que els assistents d'aquesta sessió "meditin molt sobre això".

Ayer tarde este cumpleaños/sesión de meditación finalizó con medio centenar de denuncias interpuestas por no respetar la...

Publicado por Policía Local de Sant Josep en  Sábado, 10 de octubre de 2020

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF