Societat 13/06/2021

La Policia Local dissol dues botellades a Palma

Una es va fer ahir, dissabte, a la Platja de Palma i l'altra, al polígon de Son Castelló

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un vespre a la Platja de Palma.

PalmaLa Policia Local de Palma va dissoldre ahir, dissabte, dues botellades: una a la Platja de Palma i l'altra, al polígon de Son Castelló. Un cop els locals d'oci i restauració ja havien tancat, els agents observaren una gran concentració de persones a la Platja de Palma, en concret al balneari sis i al carrer Pare Bartomeu Salvà. Segons apunta la policia en una nota, els agents actuaren en col·laboració amb la Policia Nacional. També a Son Castelló, a darrera hora de la nit, detectaren una botellada multitudinària.

Els agents també han duit a terme altres actuacions. A la zona de Santa Catalina i el Jonquet, la Patrulla Verda i inspectors del Govern han controlat que els establiments complissin la normativa. Si bé a la zona del Jonquet han detectat una botellada, els agents l'han poguda dissoldre fàcilment.

La policia ha incrementat la vigilància a la plaça Gomila, després que divendres vespre s'hi concentrassin un gran nombre de joves. Per altra banda, els agents han fet un seguiment especial dels horaris d'obertura i de la normativa sanitària, tant a l'interior com a les terrasses dels establiments.

stats