Societat 18/02/2019

La policia desnona amb violència un matrimoni que estava al dia dels pagaments

Una activista ha resultat ferida per les càrregues policials i ha hagut de ser traslladada a un centre hospitalari

Ara Balears
1 min
Imatge dels veïns i els activistes fora de l'habitatge del carrer Onofre de Palma.

PalmaLa policia ha desnonat un matrimoni del seu habitatge del carrer d'Onofre de Palma després d'haver carregat amb violència contra els veïns i els activistes que intentaven evitar que aquesta família quedàs al carrer. De fet, una de les activistes ha hagut de ser traslladada amb una ambulància a un centre hospitalari a causa de les ferides provocades per les càrregues policials. Aquest desnonament s'ha produït malgrat que la família estava al dia dels pagaments del lloguer de l'habitatge.

"És el desnonament més violent que hem vist en gairebé dos anys i mig d'activitat", ha assenyalat a l'ARA Balears una font d'Stop Desnonaments.

Segons aquest testimoni, la Policia Nacional ha estat "més d'una hora intentant tirar a terra la porta de la casa". Les càrregues han començat quan els veïns han intentat pujar a la casa per oposar resistència als agents.

Al final el matrimoni ha hagut d'abandonar el seu habitatge i no ha pogut agafar ni tan sols les seves pertinences. Aquesta era la tercera vegada que la propietat intentava treure'ls fora de la casa. El motiu al·legat ha estat l'impagament de la taxa d'incineració, encara que fonts d'Stop Desnonament asseguren que l'abonaven afegint 10 euros més al lloguer mensual.

stats