Societat 05/06/2021

La policia desmantella cinc botellades amb centenars de participants a Palma

Les aglomeracions s'han produït en la segona nit sense toc de queda a les Balears

ARA Balears
1 min
Aglomeracions durant la segona nit sense toc de queda a les Balears.

PalmaLa Policia Local de Palma, en coordinació amb la Policia Nacional i inspectors del Govern, han desmantellat cinc botellades amb centenars de participants que s'han reunit en diversos punts del municipi en la segona nit sense toc de queda a les Balears, després que el Tribunal Suprem l'anul·làs dijous.

A la Platja de Palma els agents han dispersat a mitjanit una gran botellada a la primera línia de mar, segons ha informat Cort en un comunicat. Els policies també han fet batudes per la platja fins a les 6 del matí per dispersar grups de gent reunida.

A la plaça Drassanes de Palma s'ha desallotjat una botellada en la qual participaven unes 150 persones. Al carrer Sant Magí de Santa Catalina també s'han detectat aglomeracions de gent a la via pública i la policia hi ha dispersat una concentració d'un centenar de persones. La gent, però, s'ha desplaçat a la Feixina, on s'han arribat a aplegar més de 200 persones, que finalment han estat desallotjades.

Al polígon de Son Castelló, la Policia Local de Palma, en col·laboració amb la Policia Nacional, ha dispersat 200 persones més que feien botellada.

Durant la matinada també s'han inspeccionat mig centenar d'establiments de l'Arenal, als carrers Cartago, Sant Magí, Marbella i Llaüt, però l'Ajuntament ha assenyalat que "en gran manera" el sector de la restauració ha respectat la normativa sanitària.

stats