Cas Cursach
Societat 21/10/2022

Un policia denuncia amenaces de Tolo Sbert si no retirava l'ordre de precintar un local de Cursach

El director general del grup Cursach li va dir que el denunciaria perquè "havia actuat malament"

ARA Balears
1 min
Els sequaços de Cursach continuen amenaçant

PalmaNova jornada de declaracions en el judici del cas Cursach. Aquest divendres un agent de la Policia Local ha denunciat que va rebre amenaces del director general del Grup Cursach, Tolo Sbert, i l'excap de la Policia Local de Palma , Joan Miquel Mut, per canviar les dades d'una acta policial que pretenia precintar un local d'oci nocturn de l'empresari mallorquí.

Segons ha assegurat durant la seva declaració, tant Sbert com Mut li van dir que el denunciarien si no retirava l'acta i li van assegurar que era per protegir l'agent, ja que "no havia actuat bé". Aquesta situació va ser denunciada ja per l'agent que ha testificat aquest divendres i el seu germà davant el fiscal Miquel Àngel Subirán a l'inici del procés judicial contra Tolo Cursach.

Pel que fa al suposat grup que un parell d'agents tenien amb el fiscal del cas, Miquel Àngel Subirán, l'agent ha reconegut la seva existència, però ha assegurat que tots els missatges que s'enviaven a aquest grup de WhatsApp eren personals i no tenien cap relació amb el cas.

stats