Societat 10/07/2021

La policia aixeca una setantena d'actes per botellades en una nit a Palma

El dispositiu s'ha centrat en el polígon de Son Castelló i la Platja de Palma, on els agents han trobat gran afluència de persones

ARA Balears
1 min
Dispositiu antibotellada de la Policia Local de Palma i la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Local i la Policia Nacional han aixecat més de 70 actes –la majoria de les quals per botellades, però també algunes per portar estupefaents– durant la nit d'aquest divendres a Palma. Les accions formen part del dispositiu antibotellades que els cossos despleguen a la ciutat.

Segons ha informat Europa Press, aquesta nit l'operatiu s'ha centrat en la zona dels polígons i també a la Platja de Palma. En concret, al polígon de Son Castelló s'han establert punts de control a les entrades amb proves etilomètriques als conductors de vehicles. També s'han vigilat els altres punts de la ciutat.

Pel que fa a la Platja de Palma, s'hi ha desplegat el dispositiu habitual en coordinació amb la Policia Nacional. Hi han detectat una gran afluència de persones fent botellades. En aquesta acció, també hi ha intervingut un camió de neteja d'Emaya.

D'altra banda, hi ha hagut intervencions a les zones de Santa Catalina i al passeig Marítim, on hi havia una multitud de persones que han estat dispersades pels agents sense que es produís cap incident destacable.

stats