Societat 22/04/2019

La Policia aixeca 21 actes d'infracció a cinc locals d'oci nocturn de Palma

És el resultat d'un dispositiu de control que s'ha dut a terme aquest cap de setmana entre el Marítim i el carrer Manacor

Ara Balears
1 min
El batle de Binissalem ordena a la policia que faci retornar claus i mòbils als regidors del PP

PalmaLa Policia Local de Palma ha aixecat fins a 21 actes per diferents tipus d'infraccions a cinc establiments d'oci nocturn a les zones de la Platja de Palma, passeig Marítim i el carrer Manacor, durant un dispositiu de control duit a terme aquest cap de setmana.

Els agents han detectat extintors sense certificat de revisió i sense senyalitzar, irregularitats en matèria de llicències i activitats musicals que s'han fet en horari no autoritzat, fins i tot s'han obert actes per obstaculitzar la inspecció, segons recull Efe de fonts de la Prefectura Superior de la Policia Nacional de les Balears.

Els dispositius de control i vigilància a zones d'oci han estat actuacions conjuntes de la Policia Local i Nacional fetes els vespres de dissabte i diumenge. Els agents han detingut un home per un delicte contra la salut pública la matinada de diumenge. Se li varen intervenir 16 paperines de droga preparades per a la venda, a més de 355 euros en efectiu.

Pel que fa a actes a causa de possessió d'estupefaents, se n'han aixecades 32.

stats