Carreteres
Societat 09/08/2022

La Plataforma Antiautopista acusa el Pacte de fer campanya amb el Pla de carreteres

Asseguren que "sempre fan aquestes mesures a final de legislatura, però mentre governen fan obres de destrucció del territori"

ARA Balears
1 min
autopista

PalmaLa Plataforma Antiautopista ha celebrat que el Consell de Mallorca anunciés aquest dimarts que suprimirà 26 variants i desdoblaments previstes en el Pla director sectorial de carreteres actual, però acusa el Pacte de fer campanya amb aquesta mesura. A través d'un comunicat, han denunciat que els membres del Pacte "sempre fan aquestes mesures a finals¡ de legislatura, però mentre governen fan obres de destrucció del territori".

En aquest sentit, asseguren que si realment el PSOE, MÉS i Unides Podem consideren que han d'eliminar aquests 26 projectes "ho poden fer immediatament i abans que finalitzi aquesta legislatura". A més, han criticat que aquesta mesura no s'apliqui a obres en curs de tramitació, com la variant Nord d'Inca, i exigeixen la paralització dels projectes en curs durant la redacció i el debat del nou planejament que s'anuncia.

En el comunicat, la Plataforma Antiautopista ha assegurat que el Consell Insular "no té credibilitat" perquè alhora que anuncien que aturaran aquestes 26 obres mantenen actius certs projectes que "arrasaran bona part del paisatge rural de les zones on es faran les obres".

stats