Societat 09/02/2022

La plaça d'Espanya de Palma estrenarà enrajolat, mobiliari i carril bici amb el projecte de Cort

Les obres tindran un cost de 3.058.501 euros i duraran gairebé un any i mig

ARA Balears
1 min
Presentació de les obres de la Plaça d'Espanya de Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma rentarà la cara a la plaça d'Espanya. Segons han acordat aquest dimecres durant la junta de govern de Cort, el Consistori canviarà totes les rajoles de la plaça, arreglarà la font que presideix l'estàtua de Jaume I, millorarà la xarxa d'aigua potable i renovarà tot el mobiliari urbà. A més, també estan previstes obres de manteniment del carril bici que la creua per potenciar la mobilitat sostenible.

Segons ha explicat l'Ajuntament, a través d'un comunicat, està previst que aquestes obres durin 16 mesos i tenen un pressupost de 3.058.501 euros. El batle de Palma, José Hila, ha destacat que amb aquestes tasques de millora el Consistori dona resposta a "una de les problemàtiques històriques de ciutat" i potencia i embelleix un dels "llocs més emblemàtics de Palma".

Ara, després que aquest dimecres la Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma aprovàs aquesta partida pressupostària i les obres en si, s'obre un període d'exposició de 15 dies des que es publiqui en el BOIB perquè s'hi puguin presentar al·legacions. Després, un cop passat aquest període i si no hi ha al·legacions que en frenin l'inici, es traurà la licitació de les obres.

stats