Societat 04/07/2019

Pimem demana a Cort millores en la neteja de la Platja de Palma

L'entitat denuncia la situació "d'insalubritat" que pateix aquesta zona de la ciutat

Ara Balears
1 min
La Platja de Palma en una imatge d'arxiu

PalmaEl president de l'Associació de Petits Hotels de Pimem, Juan Manuel Ordinas, s'ha posat en contacte amb el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, Ramon Perpinyà, per demanar-li una solució "immediata a la situació d'insalubritat d'algunes zones de la Platja de Palma". Segons Ordinas, "empresaris i residents han de netejar diàriament les zones exteriors dels seus immobles".

Pimem al·lega que la "gran afluència turística de la zona requereix una major presència de personal de neteja". A la seva carta a l'actual president d'Emaya, Ordinas destaca l'estat en què es troben la segona i la tercera línia de la Platja de Palma: "Insostenible per a empresaris i residents de la zona".

El president de l'entitat denuncia que "els turistes beuen i s'engaten als carrers, però fan les seves necessitats i deixen brutor als carrers de darrere". Aquest fet, assegura, "obliga els veïns i empresaris a netejar, ja que els serveis de Palma no hi arriben". Per tot això, Ordinas ha demanat a Perpinyà que "es reuneixin tan aviat com sigui possible".

stats