Societat 20/12/2018

El Pi demana al Parlament soterrar la línia d'alta tensió de Son Puig

Amb la presència d'una quinzena de veïns i veïnes, Josep Melià ha presentat una esmena que permeti destinar 450 mil euros al canvi del projecte ja en execució

K. Oñate
1 min
El Pi demana al Parlament soterrar la línia d'Alta Tensió de Son Puig

PalmaEl Pi ha demanat aquest dijous al Parlament, durant el darrer debat sobre els pressupostos, el soterrament de la línia d'alta tensió que passa per la zona de Son Puig. Amb la presència d'una quinzena de veïns i veïnes, el diputat Josep Melià ha presentat una esmena que permeti destinar 450 mil euros, segons ha dit en la roda de premsa, ja que el projecte que ja està en execució requereix aquest canvi.

David Segura, portaveu dels residents de la zona, critica que "després d'un any tornam a venir perquè els partits que es varen comprometre al soterrament de la línia i a lluitar perquè fos el Govern el que assumís el cost, no ho han fet". A més, ha afirmat que "ara pareix que votaran en contra de l'esmena que presenta El Pi".

El portaveu també ha recordat que "ningú s'imagina que Marc Pons faci un projecte així a Menorca, però pareix que a Mallorca no hi ha problema". A més, els veïns no entenen que "un pressupost de 450 mil no és massa comparat amb les xifres de milions d'euros de què es parla al Parlament", ha afirmat Segura.

stats