Societat 10/10/2019

Una persecució policial a Palma acaba amb quatre ferits lleus i dos detinguts

Els acusats han fugit d'un control rutinari de la Policia Nacional

Ara Balears
1 min
Imatge d'un control de la Policia Nacional a Palma

PalmaUn control rutinari de la Policia Nacional al barri del Coll de'n Rabassa ha acabat amb una fuga, un accident de trànsit, quatre ferits i dos detinguts. Tot ha succeït aquest dijous dematí, quan un cotxe amb dos passatgers s'ha negat a aturar-se al dispositiu policial i ha fugit a gran velocitat.

Segons ha explicat la Policia Nacional a l'ARA Balears, el conductor del vehicle, després de veure els senyals de l'agent perquè s'aturàs, ha fugit del control a gran velocitat. Davant aquesta situació, els agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma han iniciat la persecució. Mentre els seguien, els dos detinguts han xocat amb un cotxe en el qual hi havia dues dones, que han resultat ferides greus, i han abandonat la zona a peu. Pocs metres més endavant, els agents de la Policia han aconseguit detenir els dos passatgers del vehicle, que també havien resultat ferits a la col·lisió.

A hores d'ara, es desconeixen els motius que han provocat que els dos joves fugissin del control policial. Actualment es troben a les dependències policials i se'ls acusa de delictes contra la seguretat pública, resistència i desobediència a l'autoritat i de lesions per l'accident provocat.

stats