Successos

Persecució mortal: dos lladres es maten saltant d'un pont per fugir dels Mossos

Els fugitius viatjaven en una furgoneta robada i s'han llançat en plena nit des d'una alçada de 30 metres

ARA
1 min
El pont des d'on s'han precipitat

BarcelonaUna persecució policial ha tingut un final mortal aquesta matinada a Sant Julià de Ramis, on dues persones que viatjaven en una furgoneta robada han saltat al buit des d'un pont d'uns 30 metres d'alçada, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, i han acabat morint. Tot ha començat pels volts de les tres de la matinada quan una patrulla ha detectat un vehicle que circulava molt a poc a poc per l'àrea de servei del Gironès i, després de comprovar que la matrícula es corresponia amb la d'un vehicle robat, ha començat a controlar la furgoneta i ha demanat reforços. Quan s'han sentit seguits, els dos ocupants del vehicle han començat una fugida a gran velocitat que ha acabat al quilòmetre 52,5 de l'AP-7, en un pont de gran alçada que passa per damunt del riu Terri, on, sense visibilitat perquè era fosc, els dos fugitius han acabat saltant al buit.

Els agents que els perseguien s'han trobat el vehicle buit a la banda dreta de la carretera, segons fonts policials, i els fugitius haurien saltat per l'esquerra. La caiguda d'uns 30 metres ha estat mortal i els mossos han localitzat els cossos sense vida dels dos homes, que encara no s'han pogut identificar.

Els Mossos han obert una investigació sobre els fets, però sospiten que les dues víctimes podrien ser lladres dedicats a robar mercaderies a les àrees de servei de l'AP-7. De moment, la policia no ha confirmat si li consta que tenien antecedents d'algun tipus, perquè abans els hauran d'identificar. L'autopista ha estat tallada durant una estona a la zona, en sentit nord, a conseqüència dels fets, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

stats