Penjant d'un fil

Paula Badosa i Stefanos Tsitsipas: conviure entre la pressió mediàtica i l'esport d'elit

La parella estrella del tenis ha eliminat les fotos que compartien a les xarxes després de rebre acusacions de falta de professionalitat

2 min
Paula Badosa i Tsitsipás en un partit de tenis

És habitual veure com els famosos s'emparellen entre personalitats del mateix gremi. Passa entre cantants, com Aitana i Sebastián Yatra, entre actors, com Anna Castillo i Álvaro Mel, i, fins i tot, entre polítics amb afiliacions polítiques contràries, com és el cas d'Inés Arrimadas i Xavier Cima. Per bé que existeixen certes facilitats en aquestes relacions, també hi ha altres factors que poden fer que les parelles es torcin, com l'exposició mediàtica i el seu impacte en el rendiment professional. Precisament, aquestes dues variables podrien haver tingut un paper rellevant en els rumors de ruptura entre la tenista catalana Paula Badosa i el grec Stefanos Tsitsipas.

A principis d'estiu els dos esportistes d'elit cridaven als quatre vents l'amor i admiració que sentien l'un per l'altre. "Som ànimes bessones", assegurava Tsitsipas en una entrevista el passat juny, mentre que Badosa li dedicava la frase "Si no ets l'amor de la meva vida, t'hi assembles", de la cançó Éxtasis, de Manuel Turizo. Al cap de poques setmanes creaven un compte d'Instagram anomenat @tsitsidosa. En un evident joc de paraules amb la unió dels seus cognoms, la parella va utilitzar el perfil per publicar diferents fotografies junts durant tot l'estiu.

Però des de fa pocs dies totes les publicacions del compte que comparteixen han sigut eliminades. També algunes de les imatges dels perfils personals on apareixen junts s'han esborrat de la xarxa. Des de llavors, els rumors de crisi i, inclús, de ruptura de la parella es van disparar, donant per fet que la relació tan sols havia durat una mica més de tres mesos. Però ahir van voler desmentir aquestes informacions penjant des del compte conjunt una fotografia on se'ls veu junts en un viatge a Abu Dhabi. L'instastory també va ser repenjat per la tenista.

Des del seu perfil personal, la tenista catalana Paula Badosa confirma la seva relació amb Tsitsipas.

Durant els mesos d'estiu tant la catalana com el grec van ser assenyalats públicament per ser poc professionals per la gran exposició que feien de la seva relació a les xarxes. A més, els mitjans de comunicació esportius apuntaven a Badosa com el principal motiu per "despistar" Tsitsipas, un fet que buscaria justificar els mals resultats del tenista, que van culminar amb la seva eliminació al torneig de Wimbledon. Pocs dies després i entre la pluja de crítiques, la parella penjava una foto junts amb la següent frase: "Ens critiquen, però totes les seves bales ens reboten", amb la clara intenció d'afirmar que les veus externes no farien trontollar la seva relació.

Però dos mesos i mig després de la derrota a Wimbledon, sembla que alguna cosa sí que ha trontollat. L'exposició mediàtica i la pressió de l'elit esportiva semblen haver passat factura a la catalana i el grec, que probablement han decidit seguir amb la relació però aquesta vegada allunyats de l'atenció pública.

stats