Patricia Guasp (Cs): "Equipararem les famílies monoparentals d'un fill a famílies nombroses"

La número dos de la llista al Congrés per Ciutadans Balears ha assegurat que volen igualar els drets de parelles de fet als matrimonis

La candidata número dos de la llista al Congrés dels Diputats per Ciutadans Balears, Patricia Guasp, ha anunciat que la seva formació equipararà "les famílies monoparentals d'un fill a les famílies nombroses" i que aquestes també inclouran "les que tinguin dos fills o més". Juntament amb això, ha assegurat que volen igualar "els drets de les parelles de fet als matrimonis".

Guasp ha defensat que "Ciutadans és el partit més compromès amb les famílies" i que, per això, porten al Congrés "la llei integral de suport a les famílies per garantir i promoure la natalitat i garantir els mateixos drets i oportunitats a totes les opcions de família". Un altre dels seus objectius és "facilitar l'accés a la reproducció assistida, per tal que sigui gratuïta".

En matèria d'educació, la candidata ha apuntat que volen "garantir l'educació gratuïta dels 0 als 3 anys", i en sanitat, que el servei dental no tingui cap cost per als menors de 16 anys.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF