Mobilitat
Societat 23/10/2023

Els patinets elèctrics estaran prohibits als busos de Palma a partir del 30 d'octubre

Cort diu que la mesura s'adopta per raons de seguretat, pel perill que representen a bord pel seu gran volum

ARA Balears
1 min
Una noia va amb patinet elèctric per Barcelona.

PalmaL’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma ha informat aquest dilluns que a partir del proper 30 d’octubre es prohibirà l’accés de patinets elèctrics (VMP) i monocicles a tots els autobusos de l´EMT. Des del Consistori, argumenten que aquesta mesura s'adopta per raons de seguretat, pel perill que representen a bord dels autobusos pel seu gran volum, i als espais que ocupen, destinats a cadires de rodes o cotxets de nadons.

El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha dit que faran prevaler "el principi de seguretat preventiva pel que fa a la protecció dels usuaris i del personal que treballa al servei del transport públic”. “Per això i per tal d'evitar possibles danys als passatgers, sobretot aquells especialment vulnerables, com la gent gran, amb mobilitat reduïda, els que viatgen en cadires de rodes o cotxets de nadons, s'ha aprovat aquesta instrucció, que entrarà en vigor dia 30 d'aquest mes”, ha assenyalat.

Deudero ha afegit que aquesta setmana s'informarà els usuaris de l'EMT de l'entrada en vigor d'aquesta mesura, tant a bord dels autobusos com a les xarxes socials de l'empresa municipal.

stats