Atropellament
Societat 18/07/2023

Llibertat amb càrrecs per als detinguts per l'atropellament mortal d'una dona a Palma

Els dos homes han prestat declaració després de ser arrestats aquest dilluns

ARA Balears
1 min
Jutjats de Palma

PalmaEl jutjat ha deixat en llibertat amb càrrecs el conductor i el copilot del cotxe que aquest diumenge de matinada va atropellar mortalment una dona davant el Palau de Congressos de Palma. Els dos homes han prestat declaració després de ser detinguts aquest dilluns, hores després del sinistre. El primer ha comparegut acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i abandonament del lloc de l'accident, mentre que el segon ho ha fet per un delicte d'encobriment.

Cal recordar que l'autor dels fets, que es va botar un semàfor en vermell, va fugir després de l'accident i no va prestar auxili a la víctima. L'incident va tenir lloc aquest diumenge a les 2.50 h de la matinada. Segons va informar el SAMU 061, en arribar-hi l'ambulància, la dona estava en aturada cardiorespiratòria amb lesions greus. Els sanitaris varen intentar reanimar-la, sense èxit.

Després de les indagacions i gràcies a les declaracions dels testimonis i als enregistraments de les càmeres, aquest dilluns es va poder identificar i detenir el conductor i l'acompanyant.

stats