Societat 16/06/2020

Impedeixen l'entrada a Mallorca de 10 passatgers procedents de Munic i 15 de Zuric

Cap dels viatgers tenia justificat el motiu del seu viatge

Ara Balears
1 min
Avions estacionats a l'aeroport de Son Sant Joan

PalmaLa Policia Nacional ha impedit l'entrada a Mallorca de 25 passatgers de dos vols internacionals. En concret, 10 d'ells anaven en un vol que havia partit de Munic (Alemanya) i els altres 15, de Zuric (Suïssa). Segons informa la Delegació del Govern en una nota, cap dels viatgers tenia justificat el motiu del seu viatge i, per tant, han hagut de tornar al seu país d'origen.

Pel que fa a les arribades i sortides, aquest dilluns, amb l'inici de la prova pilot de turisme a les Illes Balears, l'aeroport de Palma va registrar un total de 21 operacions, 14 de les quals foren trajectes internacionals i 7, nacionals. En concret, varen arribar-hi 1.182 passatgers, mentre que sortiren de l'illa 775 persones. En aquest sentit, 277 dels viatgers que arribaren a Mallorca hauran de passar el període de quarantena de 14 dies.

A Eivissa, es varen registrar quatre vols, dos d'entrada i dos de sortida. En total hi varen arribar 276 viatgers i 258 abandonaren l'illa. A Menorca hi havia dos vols programats. Hi arribaren 45 persones i en sortiren 74.

stats