Societat 13/10/2020

L'expresident del Parlament, Pere Rotger, entre els fans de Felip VI del vídeo 'Viva el rei'

L'exdirigent de Ciutadans a les Balears, Xavier Pericay, també participa en la campanya de suport al monarca

M. Ll.
1 min
L'expresident del Parlament, Pere Rotger, en el vídeo de suport a Felip VI

PalmaL'expresident del Parlament i expresident del PP de Mallorca, Pere Rotger, figura entre els 183 fans que han participat en el vídeo Viva el rei, promogut per la plataforma Libres e Iguales. En el minut 6.23 de la gravació, apareix Rotger clamant "visca el rei i la monarquia constitucional", pocs segons després de l'aparició de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i instants abans que Belén Esteban també deixi palès el seu suport al monarca.

Però Rotger no és l'únic ciutadà relacionat amb les Balears que ha volgut participar en el vídeo. L'exdirigent de Ciutadans a les Illes i exdiputat del Parlament, Xavier Pericay, també hi participa, amb un concís "visca el rei". Curiosament, l'actual membre de l'executiva del partit taronja a les Illes, José Ramón Bauzá, no ha pres part en aquesta iniciativa.

Segons manifesta la plataforma al final del vídeo, malgrat que es va demanar participació a molts polítics, empresaris i ciutadans il·lustres, només 183 persones varen dir que sí. Entre aquests 183 participants no hi ha cap membre dels governs balear ni espanyol.

stats