LGTBI
Societat 20/06/2023

Els pares d'una parella d'al·lotes agredeixen les seves filles per la seva orientació sexual

La Policia Nacional ha detingut el pare i la mare d'una de les víctimes i la mare de l'altra

ARA Balears
2 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma tres pares acusats de maltractament dins l'àmbit familiar per agredir presumptament les seves filles, dues al·lotes que eren parella, per la seva orientació sexual. Concretament, els agents han arrestat el pare i la mare d'una de les víctimes i la mare d'una altra.

Agents de la UFAM (Unitat d'Atenció a la Família i la Dona) de la Policia Nacional van tenir coneixement d'un episodi de maltractament en dues famílies diferents per part dels pares, atès que aquests suposadament no acceptaven la relació que mantenien les joves menors d'edat. Arran d'això, van iniciar una investigació gràcies als protocols establerts en el sector de l'educació, atès que a l'institut de les al·lotes van conèixer el cas i que totes dues havien estat agredides per la seva orientació sexual.

Amb aquesta informació, els agents van començar una investigació per esclarir els fets, prenent diferents declaracions. Finalment, van descobrir que una de les menors rebia pressions per part dels seus pares, els quals intentaven que posàs fi a la relació amb l'altra al·lota. Segons el cos policial, la pressió va augmentar fins que va derivar en violència física. Els pares van proferir-li insults homòfobs, cops, estirades de cabell i la van agredir amb un cable de carregador de mòbil.

Els pares d'aquesta primera jove van anar a parlar amb els de l'altra, la parella de la seva filla, per obligar-la i amenaçar-la que deixàs la relació. Va ser aleshores que la mare de la segona jove va descobrir que la seva filla tenia una relació amb una altra al·lota i, a conseqüència d'això, la va pressionar perquè la tallàs, amb insults i agredint-la també amb un cable de carregador de mòbil i un pal de fusta.

stats