L'Ajuntament de Palma desconnecta l'accés a internet del parc Wifi al vespre per evitar-hi aglomeracions

La mesura també pretén facilitar el tancament dels parcs municipals a les 21 h, tal com estableix el Govern per evitar contagis de coronavirus

L'Ajuntament de Palma ha decidit desconnectar l'accés a internet del parc Wifi de Palma a partir de les 20 h per evitar-hi aglomeracions i facilitar el tancament dels parcs municipals a les 21 h amb l'objectiu de reduir els contagis de coronavirus, com estableix el Govern, segons han informat fonts del Consistori.

Cal tenir present que la Policia Local de Palma ha aixecat 555 actes de sanció al parc Wifi entre el gener i el 9 d’agost, segons dades de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de Cort. Els casos denunciats estan relacionats amb l’excés de renou nocturn, consum d’alcohol i tinença d’armes com ara navalles. Durant l’estiu s’hi han registrat 40 actuacions: 16 al juny, 18 al juliol i 6 durant els primers nou dies d’agost. Les actes aixecades dupliquen les de l’any passat, quan n’hi va haver 260.

Diversos veïns varen explicar a l'ARA Balears que al parc Wifi sovint hi ha baralles i botellades que molesten els habitants del barri i que les bandes controlen qui pot entrar a la pista pública de futbol. 

La Policia Nacional va informar la setmana passada que dia 22 havia arrestat quatre homes al parc Wifi com a presumptes autors d’un delicte de lesions i un d’ells, a més, per un delicte d’abusos sexuals a una menor.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF