Parc Natural de ses Salines
Societat 05/10/2023

Paralitzen una festa il·legal en el Parc Natural de ses Salines a Eivissa

Els organitzadors han estat informats sobre les restriccions a la zona i se'ls ha instat a aturar immediatament la música

ARA Balears
1 min
Espai natural protegit

PalmaLa Policia Local de Sant Josep de sa Talaia, juntament amb agents de Medi Ambient del Parc de ses Salines, ha intervingut aquest dijous una festa il·legal que s'estava celebrant enmig de la zona protegida. Segons ha informat l'Ajuntament, les autoritats han rebut la notificació al voltant de les 12 hores del migdia. La ràpida resposta dels agents, ha estat clau, ja que, mitja hora després de rebre l'avís, la Policia ha arribat al lloc i ha paral·litzat la festa, on ha classificat vehicles que havien estat identificats a la zona.

Els organitzadors han estat informats sobre les restriccions a la zona i se'ls ha instat a aturar immediatament la música. L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha destacat el compromís dels agents per garantir el compliment de les lleis de protecció del medi ambient, ressaltant la importància de l'educació i concienciació sobre la necessitat de preservar aquests espais naturals.

stats