Societat 26/07/2018

Cort no preveu retirar la pancarta de la Seu

La portaveu municipal, Susanna Moll, ha dit que l'acció no afecta la neteja del mobiliari urbà ni la seguretat ciutadana i que, per tant, és totalment lícita

Aina Riera Serra
1 min
La pancarta d'Arran contra la massificació turística

PalmaLa portaveu de l'equip de govern, Susanna Moll, ha fet referència a l'actuació d'Arran, que aquest dijous dematí ha penjat una pancarta a la catedral de Palma amb lema 'Prou turisme massiu'. Susanna Moll ha explicat que Cort reitera la voluntat d'avançar amb un model turístic sostenible, "que creï ocupació de qualitat i que respecti el nostre patrimoni cultural i arquitectònic".

La portaveu ha dit que totes les manifestacions són lícites sempre que no afectin la seguretat dels ciutadans i que no embrutin. En aquest sentit, Moll ha dit que una pancarta no embruta cap paret i no suposa molèsties ni per als turistes ni per als ciutadans.

També ha afegit que l'Ajuntament de Palma defensarà sempre el turisme sostenible i intentarà contrarestar els efectes negatius de la massificació. Susanna Moll ha assegurat també que Cort no preveu retirar la pancarta de moment.

stats