Societat 02/05/2019

Palmajove compleix 30 anys

Se celebrarà aquest diumenge amb una festa a l'Espai Casa Planas

Ara Balears
1 min
Palmajove compleix 30 anys

PalmaEl servei municipal Palmajove celebrarà aquest diumenge 30 anys d'existència i ho farà amb una festa a l’Espai Casa Planas. Hi haurà un concert del grup Hot Hit, que interpretarà temes de soul, rock i blues; es faran tallers creatius i el certamen artístic, tot acompanyat prèviament per un piscolabis. La festa començarà a les 18 h i serà gratuïta per a tothom.

Des de la seva creació l’any 1989, el servei Palmajove fa feina amb temes de ciutadania activa, cursos de formació, oposicions, habitatge, sexualitat, hàbits saludables, etc. Durant aquestes tres dècades, un dels canvis més significatiu ha estat que abans l'atenció era presencial o a través del telèfon i actualment hi ha molta comunicació a través de xarxes socials com WhatsApp o Instagram.

El servei Palmajove és totalment gratuït, i actualment disposa de tres informadores juvenils, un assessor legal i una psicòloga dins el seu equip per resoldre els dubtes de manera personalitzada i àgil. La plantilla del centre del servei consta d’un total de vuit persones, i aquest està ubicat físicament al número sis del carrer de Sant Pere de Palma.

stats