Societat 19/04/2022

Palma recupera el Diumenge de l’Àngel dos anys després

Les activitats arrancaran a les 11 h del matí amb la pujada des de les portes del Castell de Bellver

ARA Balears
1 min
Els participants han esperat amb ganes la Passejada de l'Àngel.

PalmaEl pròxim 24 d'abril el castell de Bellver acollirà el Diumenge de l'Àngel. Dos anys després de la darrera edició, i després d'aquesta aturada provocada per la crisi sanitària, l'Ajuntament de Palma ha organitzat una nova jornada per als més joves en què es duran a terme un gran nombre d'activitats per celebrar la tornada d'aquesta festa.

L'Ajuntament de Palma ha informat, a través d'un comunicat, que les activitats arrancaran a les 11 h del matí amb la pujada des de les portes del Castell acompanyadea pels xeremiers de Son Roca i la benvinguda als marxaires amb la plantada dels gegants de Son Rapinya, els capgrossos del Molí del Rafal-Viver, els gegants i capgrossos de la Sala i el Drac de na Coca al vial de davant del Castell.

Un cop acabi la benvinguda, estan programades un conjunt d'activitats com exposicions, un torneig de partides ràpides d'escacs, visites dramatitzades, la projecció del documental Germania, silenci trencat, una diada castellera, una demostració de tir de fona i una ballada popular, entre d'altres, que acabaran a les 17 hores. A més, també han informat que hi ha un gran ventall de propostes adreçades als més menuts, com l'espectacle de Circ Bover Eufònics, l'actuació infantil de TIPI TIPI TOP, l'animació infantil UAPIDUBI, així com els tallers i jocs infantils Lila, jocs reciclats i Lila i els invents.

Les activitats es dividiran en sis espais diferenciats: el vial de davant del Castell, el recinte del Castell, el pati interior del Castell, l'esplanada de l'aparcament, l'escenari de l'esplanada de l'aparcament i les dependències de la Policia Local de Palma, i a les 13.30 h es farà la tradicional passejada de l'àngel, que arrancarà i finalitzarà a les escales del Castell.

stats