Societat 25/10/2022

Palma i ses Salines rebran fins a 337.000 euros per a la conservació ambiental i patrimonial

Els projectes han d'impulsar el desenvolupament sostenible de les poblacions a les àrees d'influència socioeconòmica del Parc Nacional de Cabrera

1 min
Palma i Ses Salines rebran fins a 337.000 euros per a projectes de conservació ambiental i patrimonial.

PalmaLes àrees d'influència socioeconòmica del Parc Nacional de Cabrera rebran fins a 337.690 euros per a projectes de conservació ambiental i patrimonial, segons la resolució del conseller de Medi Ambient i Territori per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2022, publicada aquest dimarts en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Els beneficiaris de la convocatòria són els ajuntaments de Palma i ses Salines, els únics situats en l'àrea d'influència socioeconòmica. La finalitat de la convocatòria és impulsar iniciatives per millorar el nivell i la qualitat de vida, i promocionar el desenvolupament sostenible de les poblacions a les àrees d'influència socioeconòmica del Parc Nacional.

Les actuacions han de tenir els objectius següents: la conservació o restauració del patrimoni natural o arquitectònic; la conservació d'infraestructures i equipaments destinats al gaudi de les persones en el medi natural i la divulgació dels valors del Parc Nacional.

A més, han de garantir la compatibilitat de les activitats i els usos tradicionals del Parc Nacional, potenciant-ne així la millora tecnològica, la incorporació comercial i la projecció social. Els projectes poden haver-se iniciat a partir l'1 de gener de 2022 i han d'haver finalitzat el 30 de juny de 2024.

stats