Societat 23/11/2020

Palma dona el sus a les festes de Nadal amb tres espectacles lumínics

La crisi sanitària ha obligat Cort a defugir les aglomeracions i explorar noves propostes

Ara Balears
1 min
Encesa dels llums de Nadal de Palma 2018

PalmaPalma donarà la benvinguda a les festes de Nadal amb tres espectacles lumínics els dies 28 i 29 de novembre. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma a través d'un comunicat, tres circuits ubicats a la Murada, el parc de les Estacions i el parc de la Riera i en què la llum serà la gran protagonista oferiran noves experiències als residents i visitants.

Amb el títol 'Palma, una abraçada de llum', aquesta iniciativa té com a objectiu descentralitzar l'encesa a través d'espectacles culturals dedicats a la llum en tres zones de la ciutat. L'Ajuntament ha informat, també, que en aquests indrets es faran tres espectacles diferents i han remarcat que l'aforament serà limitat; per tant, caldrà reservar cita.

L'objectiu, ha remarcat l'Ajuntament en el comunicat, és "encendre la ciutat amb espectacles lumínics que donin el sus als llums de Nadal en un any en què les restriccions sanitàries ens han obligat a defugir les aglomeracions i explorar noves propostes".

Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha explicat que des de l'Ajuntament "volem que la ciutadania pugui gaudir de la festa. En aquests temps de restriccions, necessita aquest tipus d'esdeveniments. La nostra voluntat és que la ciutadania gaudeixi de la festa de manera segura".

stats